Bedrijven

Gasservice Brabant óók voor de zakelijke markt

Bedrijven

Gasservice Brabant richt zich naast de dienstverlening voor particulieren ook op de zakelijke markt. Al ruim twintig jaar zorgen wij voor een aangename temperatuur en warm water in uw bedrijfsruimten. Voor het onderhoud en de reparatie van grote gasinstallaties heeft Gasservice Brabant alle benodigde expertise in huis.

Onze speciaal opgeleide servicetechnici verzorgen al ruim twee decennia succesvol reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan deze veelal complexe en geavanceerde installaties. Het gaat hierbij met name om grote gasinstallaties voor de centrale verwarming en warmwatervoorziening in kantoor- en bedrijfsgebouwen, onderwijsinstellingen, zorgcentra, etc.

De uitvoering van zogenaamde installatie-inspecties behoort eveneens tot de mogelijkheden. U moet als eigenaar van een stookinstallatie aan het bevoegd gezag (lees gemeente of milieudienst) kunnen aantonen dat uw stookinstallatie voldoet aan de wettelijke eisen ten aanzien van rendement, veiligheid en emissie. Gasservice Brabant kan uw stookinstallatie volgens de daarvoor geldende normen inspecteren. Met de hieruit verkregen rapportages kunt u – indien nodig – uw stookinstallatie aanpassen. Zo bent u er van verzekerd dat u aan de wettelijke normen voldoet. Preventief onderhoud – uitgevoerd door Gasservice Brabant – voorkomt storingen, verhoogt het rendement van de installatie en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen.

Bel 073 – 656 19 71 of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Call Now ButtonBel ons nu!