CV ketel huren

CV ketel huren

Vele tevreden klanten gingen u al voor

CV ketel huren?

CV ketel huren tegen lage maandelijkse kosten

Het huren van een CV-ketel is een interessante optie om verschillende redenen. Het is natuurlijk een behoorlijke investering en komt niet altijd op een gelegen moment. Wanneer u voor een vast bedrag per maand over een goed werkende moderne cv-installatie wilt beschikken, is het huren van een ketel een interessante optie.


Keuze uit alle topmerken

Wij zijn niet merkafhankelijk en kunnen daarom desgewenst elk merk en type ketel leveren en plaatsen. Bovendien hebben wij alle onderdelen van ieder merk op voorraad wat een groot voordeel is mocht u in de kou komen te zitten. Wij verhuren CV ketels van o.a. Remeha, ATAG, Valliant, Intergas en Nefit.

Vraag online advies of laat een expert langskomen

Om tot een juiste offerte te komen willen wij uw wensen graag zo goed mogelijk in kaart brengen. Dit kan heel gemakkelijk en snel via ons contactformulier met behulp van enkele foto’s. Meer over hoe je foto’s maakt van uw huidige situatie leest u hieronder. 

Wilt u liever dat er iemand bij u thuis langskomt, stuur ons dan een bericht of plan online een afspraak in.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Wees zo compleet mogelijk in uw vraag en voeg eventueel ondersteunende foto's toe.

Foto's maken van uw installatie

tekeninggas

Om een inschatting te maken van een CV-ketel installatie is het vaak niet nodig om hiervoor bij u thuis langs te komen. Op basis van 5 foto’s kunnen wij een goede inschatting maken.

 
Hierbij is het belangrijk dat de foto’s scherp zijn, van een afstandje worden genomen en een totaal beeld geven van de huidige installatie.
 
We willen onder andere foto’s zien van:
 
  • de rookgasafvoer
  • de cv-ketel
  • het leidingwerk
  • het afvoer naar het riool
  • de aanwezigheid van een geaard stopcontact

Werkwijze

Wanneer u een nieuwe cv-installatie laat plaatsen, wordt deze compleet aangesloten. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden – indien nodig – aangepast en het nieuwe cv-toestel wordt geplaatst. De gasleiding wordt zorgvuldig gecontroleerd en het toestel wordt volgens de fabrieksspecificaties afgeregeld.

Wensen en behoeften

Omdat geen huishouden gelijk is, biedt Gasservice Brabant verschillende systemen voor uw centrale verwarming en warmwatervoorziening. Deze oplossingen beantwoorden volledig aan de eisen van deze tijd. Alle producten voldoen ruimschoots aan de hoogste milieunormen en hebben een fraaie vormgeving. Met de modernste technieken bent u verzekerd van optimaal comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing op energiekosten. Kortom, geavanceerde systemen die inspelen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Persoonlijk advies

De installateurs van Gasservice Brabant zijn u graag van dienst met advies over de keuze van een centrale verwarmingsketel. De juiste capaciteit kan worden bepaald aan de hand van diverse factoren zoals het type huis, het aantal mensen dat in het huis woont en het wensenpakket. Uiteraard nemen we ook het beschikbare budget mee in ons advies. 

Offerte op maat

Een offerteaanvraag bij Gasservice Brabant is natuurlijk altijd vrijblijvend. U kunt bij ons online een offerte aanvragen of wij kunnen een expert langsturen die de situatie komt bekijken. Wilt online advies? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier met bijhorende foto’s. Wilt u liever dat er iemand bij u langskomt, maak dan een online een afspraak met onze experts. 

Wij verhuren cv-ketels van o.a.

ferroli cv ketel
awb cv ketel
daalderop cv ketel
Atag CV-ketel
Call Now ButtonBel ons nu!