CV Ketel kopen / Leasen

CV Ketel kopen / Leasen

CV Ketel Kopen of Leasen

Gasservice Brabant is u ook van dienst bij de aanschaf of lease van een nieuwe cv-installatie. Desgewenst passen wij uw huidige installatie aan of breiden we deze uit.

 

Niet merkafhankelijk

Wij zijn niet merkafhankelijk en kunnen daarom desgewenst elk merk leveren en plaatsen. 

CV Ketel kopen – Altijd een offerte op maat!

Bent u van plan om een nieuwe CV ketel te kopen, dan is Gasservice Brabant de juiste partij voor u. Wij zorgen al 20 jaar voor een aangename temperatuur en warm water in woningen en bedrijfsruimten in post en midden Brabant. Kiest u voor de service van Gasservice Brabant, dan komt u nooit in de kou te zitten!

CV Ketel Leasen tegen lage maandelijkse kosten

Aanschaf van een nieuwe of vervangende cv-installatie is een behoorlijke investering en komt niet altijd op een gelegen moment. Wanneer u voor een vast bedrag per maand over een goed werkende moderne cv-installatie wilt beschikken, is het leasen van een installatie een interessante optie. Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Wees zo compleet mogelijk in uw vraag en voeg eventueel ondersteunende foto's toe.

Ik ben geinteresseerd in:

Foto's maken van uw installatie

tekeninggas

Om een inschatting te maken van een CV-ketel installatie is het vaak niet nodig om hiervoor bij u thuis langs te komen. Op basis van 5 foto’s kunnen wij een goede inschatting maken.

 
Hierbij is het belangrijk dat de foto’s scherp zijn, van een afstandje worden genomen en een totaal beeld geven van de huidige installatie.
 
We willen onder andere foto’s zien van:
 
  • de rookgasafvoer
  • de cv-ketel
  • het leidingwerk
  • het afvoer naar het riool
  • de aanwezigheid van een geaard stopcontact

Werkwijze

Wanneer u een nieuwe cv-installatie laat plaatsen, wordt deze compleet aangesloten. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden – indien nodig – aangepast en het nieuwe cv-toestel wordt geplaatst. De gasleiding wordt zorgvuldig gecontroleerd en het toestel wordt volgens de fabrieksspecificaties afgeregeld.

Wensen en behoeften

Omdat geen huishouden gelijk is, biedt Gasservice Brabant verschillende systemen voor uw centrale verwarming en warmwatervoorziening. Deze oplossingen beantwoorden volledig aan de eisen van deze tijd. Alle producten voldoen ruimschoots aan de hoogste milieunormen en hebben een fraaie vormgeving. Met de modernste technieken bent u verzekerd van optimaal comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing op energiekosten. Kortom, geavanceerde systemen die inspelen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Persoonlijk advies

De installateurs van Gasservice Brabant zijn u graag van dienst met advies over de keuze van een centrale verwarmingsketel. De juiste capaciteit kan worden bepaald aan de hand van diverse factoren zoals het type huis, het aantal mensen dat in het huis woont en het wensenpakket. Uiteraard nemen we ook het beschikbare budget mee in ons advies.

Wij zijn actief in de volgende regio's:

‘s-Hertogenbosch – Oss – Uden – Heesch – Nistelrode – Schijndel – Dongen – Zaltbommel – Hedel – Vught Sint-Michielsgestel – Drunen – Vlijmen – Waalwijk – Kaatsheuvel – Veghel – Tilburg – Oosterhout  – Hilvarenbeek – Best – Son Sint-Oedenrode – Boxtel – Oisterwijk – Rosmalen

Onze merken

Wat onze klanten zeggen

5/5

Perfect, zeker aan te bevelen

Top Service. Advies op maat, geen onnodige kosten.

Renate, Vlijmen

5/5

Prima niets veranderen

Ruim op afgesproken tijdstip, goede servicetips, werkt netjes.

Joop, Oisterwijk

4.5/5

Prima in orde!

Goede informatie en deskundig onderhoud.

Cor, Rosmalen

Call Now ButtonBel ons nu!