CV KETEL KOPEN TILBURG

Ontvang vrijblijvend een

CV ketel kopen in Tilburg doe je voordelig bij Gasservice Brabant. Bij ons kun je kiezen uit de beste ketels met het hoogste warmtecomfort tegen scherpe prijzen. Dus wil je jouw CV-ketel vervangen en wil je een nieuwe CV-ketel kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een extra snelle service in en rondom Tilburg.

Nieuwe ketel kopen in Tilburg, Maar welke?

Wil je een nieuwe ketel kopen maar weet je niet goed welke? Geen zorgen. Onze monteurs kunnen je helpen bij je keuze voor een nieuwe CV installatie. Wij kijken met je mee naar onder andere de grootte van je huishouden, type woning, wensen en budget. Daarnaast zijn wij niet merkafhankelijk. Dat wil zeggen dat je kunt kiezen uit alle topmerken CV-ketels.

Bekijk hieronder onze meest verkochte modellen.

Alle prijzen zijn inclusief installatie

Onze meest verkochte modellen

Bekijk hieronder onze meest verkochte modellen.

Alle prijzen zijn inclusief installatie

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme 36

2195,- incl. BTW

nefit trendline cv ketel

Nefit Trendline

2155,- incl. BTW

nefit proline cv ketel

Nefit Proline

2005,- incl. BTW

Intergas Xtreme

Intergas HRE 36/30 A

2055,- incl. BTW

Vaillant cv-ketel

Vaillant ecoTec Plus

2105,- incl. BTW

CV ketel kopen Tilburg inclusief installatie

Kies je ervoor om bij ons een ketel te kopen, dan is dit altijd inclusief installatie. Wij ontzorgen je in het complete proces. Van advies, tot aan het leveren, monteren en gebruiksklaar maken van je nieuwe hoogrendement ketel. Daarbij verwijderen we ook je oude ketel en passen we de leidingen aan waar nodig.

Nieuwe CV kopen met oog op de toekomst

Natuurlijk denken wij ook aan de toekomst en staan wij voor een duurzame wereld met zo min mogelijk CO2 uitstoot. Naast dat onze hoogrendement ketels erg energiezuinig zijn, zijn alle ketels ook hybrid ready. Dat wil zeggen dat ze compatibel zijn met duurzame warmtesystemen zoals een warmtepomp of zonneboiler.  

Advies bij het kopen van een cv-ketel

Wij leveren ketels voor iedere gewenste situatie. Behalve de 5 populairste ketels hierboven, hebben we nog veel meer verwarmingsketels. We helpen je daarom graag bij je keuze voor het kopen van een nieuwe ketel. Dit kan zowel op afstand als bij je thuis. Je kunt hiervoor gebruik maken van verschillende advies mogelijkheden. Zo kunnen we bij je langskomen, je telefonisch voorzien van advies of via de mail met behulp van foto’s. Samen vinden we de CV ketel die het beste bij jouw situatie past. 

Kies hieronder voor één van de onderstaande contactopties. 

Online planner

Voor advies bij jou thuis, plan online een afspraak op een door jou gekozen dag en tijdstip.

Contactformulier

Vul ons contactformulier in en ontvang binnen 1 werkdag reactie.

073 656 1971

Graag telefonisch advies over het kopen van een nieuwe ketel? Bel ons.

info@gasservice-brabant.nl

Mail ons en ontvang binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Call Now ButtonBel ons