Duurzame Energie

Fossiele brandstoffen, zoals kolen, olie en gas, zijn belastend voor het milieu. Daarnaast raken deze ooit op. Om deze redenen is het belangrijk om steeds meer over te gaan op duurzame energiebronnen. Het verduurzamen van je woning is daarom een verantwoorde keuze en een goede investering. Met ruim 20 jaar ervaring in de gas- en installatiebranche helpen wij je graag hiermee. 

Manieren om duurzame energie op te wekken

Doordat er verschillende energiebronnen zijn, zijn er ook verschillende manieren om duurzame energie op te wekken. 

Hybride Warmtepomp

HYBRIDE WARMTEPOMP

Een warmtepomp werkt op elektriciteit en haalt warmte uit natuurlijke bronnen zoals bodemwater of de buitenlucht. Een hybride warmtepomp kan samenwerken met een warmtebron zoals een CV-ketel.

Elektrische Warmtepomp

ELEKTRISCHE WARMTEPOMP

Een elektrische warmtepomp haalt warmte uit het grondwater of buitenlucht. Het systeem heeft enkel elektriciteit nodig die bijvoorbeeld met zonnepanelen gewonnen kan worden. 

Zonne-energie

ZONNEBOILER

Met een zonneboiler wordt water verwarmt m.b.v. zonlicht. Het verwarmen van het water gebeurt door een paneel met zonnecollectoren op het dak, in combinatie met een warmwaterreservoir. 

overstappen, hoe pak je dat aan?

Denk je erover na om over te stappen op duurzame energie? In dit geval is het goed om te kijken naar uw huidige situatie en te kijken naar de mogelijkheden die hierbij passen. Ga bijvoorbeeld eens na in hoeverre jouw huis geïsoleerd is. En lees meer over het gebruik en de voordelen van een hybride warmtepomp, elektrische warmtepomp of een zonneboiler. Plan ook vooral een gratis adviesgesprek in om meer informatie in te winnen van experts.

duurzame energie

Advies over duurzame energie nodig?

Heb je een beetje een idee van wat je graag wil doen aan het verduurzamen van je woning? Of weet je alleen dat je wilt verduurzamen, maar heb je verder nog helemaal geen idee hoe? Wij geven graag advies en kijken mee naar de mogelijkheden voor jouw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Heb je een vraag over het verduurzamen van jouw woning? Of wil je graag meer informatie over onze tarieven en werkwijze of online een afspraak maken? 

Kies dan een van de 4 contactmogelijkheden hieronder. Onze medewerkers helpen je graag verder. 

Online planner

Plan online een afspraak voor bijvoorbeeld je jaarlijkse ketelcheck of advies voor het huren of kopen van een ketel.

Contactformulier

Voor vragen, vrijblijvend advies of offerteaanvragen, stuur een bericht via ons contactformulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

073 656 1971

Bel als je een storing hebt of liever direct wilt spreken met één van onze medewerkers. Storingen voor 19u doorgegeven, dezelfde dag nog geholpen.

info@gasservice-brabant.nl

Je kan ons ook mailen. Wij proberen je mail uiteraard zo snel mogelijk te beantwoorden. Doorgaans binnen 1 werkdag.

Call Now ButtonBel ons