Mogen wij ons aan u voorstellen

vele honderden tevreden klanten kennen ons al

Directeur Frank Lommers, u bent van harte welkom.

Over ons

Bij Gasservice Brabant zorgen wij al ruim twintig jaar voor een aangename temperatuur en warm water in uw woning en bedrijfsruimten. Voor elk onderkomen bieden wij een passende oplossing met service en kwaliteit als rode draad in onze werkwijze. Gasservice Brabant is specialist op het gebied van verwarmings- en warmwaterapparatuur en bedient het dekkingsgebied Eindhoven – Uden – Dongen – Zaltbommel.

Gasservice Brabant beschikt over een eigen installatieafdeling die zich kenmerkt door een uitstekende service, gedegen advies en puur vakmanschap. Onze monteurs plaatsen complete cv-installaties en voeren service- en onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit.

Voor spoedeisende hulp bij storingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Storingen – voor 19.00 uur gemeld – lossen wij dezelfde dag nog op. Wij hebben alle onderdelen voor cv-ketels op voorraad en werken met vaste prijzen. Voor werkzaamheden die iets langer kunnen wachten, biedt onze online planner uitkomst.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor Gasservice Brabant:

  • Problemen voor 19.00 uur gemeld worden zelfde dag opgelost
  • Voor hulp hoeft u geen vaste klant van ons bedrijf te zijn
  • U kunt direct genieten van alle andere voordelen
  • Uitvoering werkzaamheden door gecertificeerde vakmensen
  • Uitstekende service, topkwaliteit en gratis advies

Installatie

Gasservice Brabant beschikt over een eigen installatieafdeling die zich kenmerkt door een uitstekende service, gedegen advies en puur vakmanschap. Onze gecertificeerde monteurs plaatsen complete cv-installaties en voeren service- en onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit.

Bel 073 – 656 19 71 of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wensen en behoeften

Omdat geen huishouden gelijk is, biedt Gasservice Brabant verschillende systemen voor uw centrale verwarming en warmwatervoorziening. Deze oplossingen beantwoorden volledig aan de eisen van deze tijd. Alle producten voldoen ruimschoots aan de hoogste milieunormen en hebben een fraaie vormgeving. Met de modernste technieken bent u verzekerd van optimaal comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing op energiekosten. Kortom, geavanceerde systemen die inspelen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Persoonlijk advies

De installateurs van Gasservice Brabant zijn u graag van dienst met advies over de keuze van een centrale verwarmingsketel. De juiste capaciteit kan worden bepaald aan de hand van diverse factoren zoals het type huis, het aantal mensen dat in het huis woont en het wensenpakket. Uiteraard nemen we ook het beschikbare budget mee in ons advies.

Werkwijze

Wanneer u een nieuwe cv-installatie laat plaatsen, wordt deze compleet aangesloten. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden – indien nodig – aangepast en het nieuwe cv-toestel wordt geplaatst. De gasleiding wordt zorgvuldig gecontroleerd en het toestel wordt volgens de fabrieksspecificaties afgeregeld.

Afspraak maken

U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op 073 – 656 19 71 om een afspraak met een installateur te maken. U kunt ook een afspraak via onze online planner maken.

Onderhoud

Uw cv-ketel dient regelmatig te worden gecontroleerd. Periodiek onderhoud is onontbeerlijk en zorgt voor een langere levensduur en een hoger rendement van uw cv-apparatuur. Met het afsluiten van een onderhoudscontract verkleint u de kans op storingen, onveilige situaties en voorkomt u een koude douche. Onze aandachtspunten: veiligheid, uitstoot, rendement, lekkage, goede werking en juiste afstelling. Lees verder …

Vul hier het onderhoudscontract in

Overstappen

Gasservice Brabant biedt u met het oog op het onderhoud van uw cv-ketel de unieke gratis overstapservice aan. Een onderhoudscontract zorgt voor een gerust, veilig en vertrouwd gevoel. U bent verzekerd van goede service en onderhoud voor uw verwarmings- en warmwaterapparatuur door erkende installateurs. Stap nu gratis over!.

Vul hier het overstapformulier en stap vandaag nog over

Call Now ButtonBel ons nu!