Radiatoren

Geheel op maat en toegespitst op uw wensen en eisen.

Decorradiatoren

U kunt uw verwarmingselementen geheel integreren in uw interieur volledig toegespitst op uw wensen en eisen. Niet alleen voor uw woonkamer maar ook voor badkamer, keuken en hal bieden wij radiatoren op maat.

VASCO: is specialist in hoogwaardige designradiatoren. Het bedrijf produceert producten volgens hetzelfde principe als de automobielindustrie: gelast met volautomatische Vasco robots, elektroforetisch gegrondverfd en vervolgens elektrostatisch gelakt met epoxy- polyesterpoeder waardoor de radiatoren gemakkelijk zijn te onderhouden. De radiatoren hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding met de zekerheid van een jarenlange probleemloze werking en een uitgebreide fabrieksgarantie van tien jaar op waterdichtheid en tien jaar op de lak.

Jaga Design Radiatoren: biedt verwarmingselementen met een attractief design dat uw interieur extra uitstraling geeft.  Jaga combineert deze uitzonderlijke vormgeving met een perfecte afwerking waarbij geen enkele lasnaad uw toestel ontsiert. Verschillende standaardelementen kunnen worden geïnstalleerd waarbij zich louter de thermostaatknop buiten de bekleding bevindt. Jaga radiatoren zijn harmonisch en discreet geïntegreerd in zachte pasteltinten: als kleurige blikvanger, als trendsetter in zandstraalgrijs, goud of bordeaux metaallak.

Bel 073 – 656 19 71 of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Call Now ButtonBel ons nu!