Verkoop Lease

Gasservice Brabant is u ook van dienst bij de aanschaf of lease van een nieuwe cv-installatie. Desgewenst passen wij uw huidige installatie aan of breiden we deze uit.
Niet alleen voor een complete centrale verwarmingsinstallatie maar ook voor geisers, boilers, kachels en accessoires zoals radiatoren bent u bij Gasservice Brabant aan het juiste adres. Wij zijn onder meer dealer van Nefit, Vaillant en Atag en kunnen desgewenst elk merk leveren en plaatsen. Voor meer informatie over een bepaalde fabrikant en het assortiment kunt u klikken op het betreffende logo.
Omdat elke situatie anders is en omdat wij meerdere merken en modellen leveren, maken wij altijd een offerte op maat. Een gecertificeerde medewerker neemt bij u vrijblijvend de situatie ter plekke op. Aan de hand van deze gegevens volgt een voorstel dat bij uw wensen aansluit.

Een offerte wordt opgesteld met het totaalbedrag voor de complete installatie, dus inclusief onderdelen en arbeidsloon. Ook het afvoeren van de oude toestellen is daarbij inbegrepen zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Meer informatie over de plaatsing van de toestellen vindt u onder de menukeuze Installatie.

Aanschaf van een nieuwe of vervangende cv-installatie is een behoorlijke investering en komt niet altijd op een gelegen moment. Wanneer u voor een vast bedrag per maand over een goed werkende moderne cv-installatie wilt beschikken, is het leasen van een installatie een interessante optie.
Onze leveranciers: 
Call Now ButtonBel ons nu!