ZONNEBOILER

Een zonneboiler kopen of huren?

Denk je erover na om een zonneboiler te plaatsen op je woning? Met een zonneboiler bespaar je op je gaskosten. Daarnaast is het een milieubewuste keuze, doordat je minder CO2 uitstoot. Bij Gasservice Brabant ben je aan het juiste adres wanneer je wilt verduurzamen en nadenkt over een zonneboiler. Met onze jarenlange ervaring helpen en adviseren wij je graag!

Een zonneboiler kan samenwerken met een hybride warmtepomp

kostenbesparing op de maandelijkse kosten van je woning

draagt bij aan een CO2 neutrale toekomst

Hoe werkt een zonneboiler?

Een zonneboiler verwarmt water door middel van zonlicht. Het opwekken van warm water gaat door een paneel met zonnecollectoren op het dak, in combinatie met een warmwaterreservoir. In de collectoren zit een vloeistof die dankzij het zonlicht verwarmd wordt. Deze vloeistof wordt vervolgens doorgepompt naar het reservoir waar het water verwarmd wordt. Het waterreservoir kun je aansluiten op een cv ketel, die het water indien nodig nog warmer kan maken. De zonnecollector is ook te combineren met een hybride warmtepomp.

zonneboiler tijdens de winter?

Dankzij het gebruik van een zonneboiler kun je tot wel de helft op je kosten voor warm water besparen. Buiten de zomermaanden om kan het gebrek aan zonlicht opgevangen worden door een combiketel of een warmtepomp.

Veelgestelde vragen zonneboiler

De exacte kosten van een zonneboiler zijn afhankelijk van jouw situatie en huishouden. Op basis daarvan bepaal je bijvoorbeeld de grootte van de zonneboiler. Wij stellen gratis een vrijblijvende offerten voor je op!

Het opwekken van warm water gaat door een paneel met zonnecollectoren op het dak, in combinatie met een warmwaterreservoir. In de collectoren zit een vloeistof die dankzij het zonlicht verwarmd wordt. Deze vloeistof wordt vervolgens doorgepompt naar het reservoir waar het water verwarmd wordt.

Een zonnecollector is vaan enkele vierkante meters groot en bedekt dus niet het gehele dak. Binnen heb je ruimte nodig voor het voorraadvat. De grootte van dit vat verschilt vaak van 80 tot 300 liter.

Wij kunnen ook onderhoud aan je zonneboiler uitvoeren. Wil jij eenmalig of jaarlijks onderhoud laten uitvoeren? Of heb je een storing aan de zonneboiler? Wij helpen je graag!

Met onze jarenlange ervaring, gecertificeerde medewerkers, scherpe tarieven en 24-uurs per dag service, zijn wij dé partner voor alles rondom jouw zonneboiler!

Voordelen zonneboiler

Neem contact op

Heb je een vraag over de aanschaf, installatie of onderhoud van een zonneboiler? Of wil je graag meer informatie over onze tarieven en werkwijze of online een afspraak maken? 

Kies dan een van de 4 contactmogelijkheden hieronder. Onze medewerkers helpen je graag verder. 

 

Online planner

Plan online een afspraak voor bijvoorbeeld je jaarlijkse ketelcheck of advies voor het huren of kopen van een ketel.

Contactformulier

Voor vragen, vrijblijvend advies of offerteaanvragen, stuur een bericht via ons contactformulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

073 656 1971

Bel als je een storing hebt of liever direct wilt spreken met één van onze medewerkers. Storingen voor 19u doorgegeven, dezelfde dag nog geholpen.

info@gasservice-brabant.nl

Je kan ons ook mailen. Wij proberen je mail uiteraard zo snel mogelijk te beantwoorden. Doorgaans binnen 1 werkdag.

Call Now ButtonBel ons